• søndag , 28 november 2021

Win-Win-situation for vindmøller

Både tilhængere og modstandere af kæmpe vindmøller klapper i hænderne over, at der er et stort flertal på Christiansborg for at give lov til at sætte vindmøller op langs motorvejene. Et flertal vil lempe kravene så møllerne må stå tættere på motorvejen.

Læs hele artiklen fra d. 15. juli 2011 på www.dr.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Novrup_Måde gruppen
  15. juli 2011 at 22:30 Svar

  Både modstandere og tilhængere jubler skriver DR.

  Gad vide hvorfor Vejdirektoratet pludselig ikke gør indsigelser ?

  Har de fået mundkurv på indtil de første ulykker dukker op ?

  Vi vil undre os over at løsningen skal være guds gave til problemerne med lavfrekventstøj m.m. Man kan naturligvis altid løse et problem ved at prøve at flytte problemet væk. Man skal blot huske: At idet der er flere besynderlige problemstillinger, vil denne løsning blot skabe nye problemer for andre. I dette tilfælde trafikanterne.

  Vi noterer os, at Vejdirektorates tidligere udtalelser og indsigelser omkring vindmøllers forstyrrende effekt på trafikanter, der har vindmøller indenfor deres synsfelt, når de kører bil ikke længere står mål.
  Vi noterer os at sikkerhedsforhold tilsidesættes.

  Et par ulykker vil nok ændre flere ministre og organisationers opfattelser og synspunkter. Vi respektere disse synspunkter, men vil ikke snakke alle efter munden. Vores vurdering er, at det er et forsøg på at tale en dårlig løsning op til noget bedre.

  Novrup_Måde gruppen Esbjerg Øst.

  Ps. Hvorfor løse problemer med problemer ?

Skriv en kommentar