• onsdag , 20 januar 2021

Vindmøller skal nu larme mindre

Miljøministeren indfører nye grænser for, hvor meget vindmøller må støje. Danmark bliver det første land i verden, der indfører bindende regler for, hvor meget såkaldt lavfrekvent støj, der må komme fra vindmøller.

Læs hele artiklen fra d. 25. maj 2011 på www.nordjyske.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    25. maj 2011 at 21:16 Svar

    Vi naboer er ikke trygge ved en grænse for lavfrekvent støj på 20 dB. Mange mennesker bliver generet og syge af langt lavere niveauer af lavfrekvent støj end 20 dB. Hvorfor vil regeringen ikke lave en sundhedsmæssig undersøgelse af de mange familier, der allerede i dag lider af at leve i kæmpevindmøllerne skygge, for at fastslå, ved hvilke niveauer af lavfrekvent støj sygdommene egentlig begynder?

    Og hvad er det for noget snak om, at vindmøller fremmer det fossilfri samfund? Forsvindende lidt strøm bliver produceret ved hjælp af olie i dag, så olie kan vindmølle-el ikke spare på. Og når vindmøllerne producerer meget strøm, bliver der skruet ned for naturgasproduceret el, ikke på el produceret ved hjælp af forurenende kul. Så snakken er blot realitetsfjern vindmølleromantik. Hvorfor genere en masse mennesker på grund af vindmølleromantik?

Skriv en kommentar