• torsdag , 29 februar 2024

Vestas: Onshore fortsat største marked

Det vil vare rigtig mange år, før møller til havs slår møller til lands af banen. For der er endnu alt for mange hurdler, havvindmøllen skal overvinde, før den bliver lige så pålidelig en standardvare, som møllerne på land har udviklet sig til. Og det vil EU’s mål om, at 20 pct. af medlemslandenes energiforbrug i 2020 skal komme fra såkaldte rene energikilder, herunder vedvarende energikilder som vind og sol, ikke ændre meget ved. Det vurderer direktøren for Vestas Offshore, Anders Søe-Jensen.

Læs hele artiklen fra d. 24. maj 2011 på www.euroinvestor.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    24. maj 2011 at 20:07 Svar

    Kynisk artikel: “…der er stadig masser af ledig landjord til at opstille yderligere vindmøller.” Korrekt, hvis man kalkulerer uden menneskelige omkostninger af naboskabet til havvindmøller på land!

    Med en traditionel og komfortabel tankegang: “…der er endnu alt for mange hurdler, havvindmøllen skal overvinde, før den bliver lige så pålidelig en standardvare, som møllerne på land har udviklet sig til.”

    Den, der skriver i Euroinvestor, er fuldstændig blottet for visioner, respekt for sine medmennesker og så præget af status-quo, at det er helt pinligt. Kender han/hun ordet innovation, udvikling?

Skriv en kommentar