• tirsdag , 23 juli 2024

Videnskab.dk: Generer vindmøller mennesker og dyr?

Den ene afvisning efter den andet er føget ind over landet, siden Jægerpris i 2006 som den første kommune i Danmark sagde nej tak til store vindmøller på land. Udsigten til 150 meter høje vindmøller på nabogrunden får lokale beboere til at blæse på vedvarende energi og sikringen af danske arbejdspladser – for hvem har lyst til at bo ved siden af et monster, der trækker vejret så tungt, at det er svært at høre, hvad man selv tænker? Bekymrede danskere landet over frygter blandt andet, at støj fra de store møller vil ødelægge deres liv og tvinge dem til at forlade hjemmet for at finde ro. Har de reelt noget at have deres bekymring i, spørger Mads Fedders fra Aalborg.
Se svaret fra d. 24. januar 2011 på www.videnskab.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar