• mandag , 27 september 2021

Videoklip om støj fra vindmøller

259x259-Lavfrekvent-stojBeboerne fra Kyndby i Nordsjælland har lavet en video om hvordan det er at bo tæt på de store vindmøller:

Meget store vindmøller ved Knudsbøl v/Kolding er her lyd- og videooptaget den 5. juni, 2010 i nordvestlig vind på 4 sekundmeter. Videoen viser, hvordan møllerne tager sig ud fra forskellige afstande. Støjen fra møllerne kan tydeligt høres, også ude på mere end 8 gange møllernes totalhøjde. Støjen går tydeligt mere end 800 meter væk. Boliger inden for mere end 400 meters afstand udsættes for en markant vedvarende og enerverende støj fra møllerne i Knudsbøll, selv når vinden skulle bære støjen væk fra boligen.
Det smukke og beskyttede landskab i Røj, Egholt og Veerst inddrages i videoen, da Kolding kommune i maj og juni måned ønsker debat om, hvorvidt, der skal placeres 150 meter høje kæmpemøller i det beskyttede landskab:

.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar