• onsdag , 29 maj 2024

Landsbyer slipper for vindmøller: Beboere ånder lettede op

PYHA: Lettelsen er til at tage og føle på rundt i de små samfund omkring Ribe, hvor man har frygtet at få sat kæmpe havvindmøller op i baghaven.

– Jeg må sige, at jeg føler en dybfølt glæde over, at vi ikke skal have vores område domineret af sådan nogle store møller, siger Anette Thuesen, der er en af dem, der har kæmpet imod med næb og kløer i Fæsted Mose.

Læs hele artiklen fra den 21. juni 2013 på www.jv.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Peder Tørnqvist
    10. april 2015 at 11:54 Svar

    Der er absolut ingen grund til at glæde sig. Danmarks ældste by bliver nemlig omringet af gigantmøller! Kommunen har i ly af natten, nemlig besluttet at de 3 “bedste” områder alle ligger lige rundt om Ribe. Man prøver at trække tiden, og håber at borgerne glemmer det igen, ved at sige at kommunen naturligvis venter på den famøse sundheds undersøgelse som foreligger i 2017. Så det var desværre alt for tidligt at borgene i Fæsted begyndte at glæde sig.

Skriv en kommentar