• tirsdag , 19 oktober 2021

Ny rapport: Problemer med vindmøllestøj er psykologisk betinget

Hørbar infralyd er ikke et problem og vindmølle-naboers eventuelle problemer med infralyd kan søges i psykologiske årsager, siger en ny rapport fra GTS-instituttet Delta.

Læs hele artiklen, og de mange kommentarer fra d. 27. april 2011 på www.ing.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Lars Klottrup
  28. april 2011 at 08:52 Svar

  Nocebo-effekten? = Videnskab?
  “Den omvendte virkning, nocebo-effekten, kan ifølge rapporten opstå, når mennesker læser avis-artikler om de ubehagelige virkninger af at være nabo til vindmøller. Så bliver de syge, fordi de forventer at blive syge af naboskabet”

  Det vil sige, at når jeg læser artikler om, at vindmølleopstillere får foræret næsten 18 millioner kroner af os el-forbrugere, når de sætter en 3 MW fætter på 150 meter op i vores baghave, så bliver jeg syg ved tanken om de mange (af mine) penge, der smides ud på at placere megamøller i vindsvage områder på land, hvor de kan genere rigtigt mange mennesker?

  Det er altså min tanke – mig – der er noget galt med, ikke Loven om fremme af vedvarende energi?

Skriv en kommentar