• onsdag , 24 april 2024

Forsker advarer mod kæmpevindmøller: naboer bliver syge

Den lavfrekvente støj fra de store vindmøller mistænkes nu for at skade mennesker, som lever inden for 2 kilometers afstand. Dr. Nina Pierpont, Ph.D, som for nyligt har studeret familier, som var nødt til at fraflytte og opgive deres hjem på grund af naboskabet til store møller, advarer nu direkte myndighederne om, at de skal øge afstanden markant til naboer. På fladt land skal afstanden være mindst 2 kilometer.

Naboer til de store møller risikerer at få sygdommen WTS – Wind Turbine Syndrome, og nogle af symptomerne er søvnforstyrrelser, hovedpine, Tinitus, balanceproblemer og kvalme.

Læs hele artiklen fra d. 7. juni 2010 og se alle symptomerne på WTS  på www.veerst.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar