• søndag , 25 februar 2024

Der føles som om en stor lastbil står i tomgang udenfor hele tiden

Familien Lund-Hansen er naboer til kæmpevindmøller ved Bøvlingbjerg. De fortæller: Dels er der den almindelige mekaniske støj fra gearkasser og så videre. Så er der lyden, når vingerne passerer tårnet, en lyd, som er meget generende, når man om sommeren gerne vil sove med åbent vindue. Men det værste er den lavfrekvente støj, der føles som om en stor lastbil står i tomgang udenfor hele tiden. Du kan mærke det, og du kan høre det. Men du kan ikke flygte fra det, og det går os på nerverne. Når vi bliver ringet op fra andre steder i landet, hvor der også skal kæmpemøller op, kan vi da også kun råde folk til at gøre alt, hvad de kan, for at forhindre det. Læs hele artiklen på www.berlingske.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar