• torsdag , 20 juni 2024

Miljøministeriet: Stram tidsplan for Østerild Klitplantage

Naturstyrelsen har bedt om politiets hjælp til at gå i gang med at fælde de første 12 hektar nåletræsplantage i Østerild i Thy i denne uge for at opfylde tidsplanen bag verdens største testcenter for vindmøller.

Læs hele indlægget fra d. 20. juli 2011 på www.mim.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    21. juli 2011 at 11:24 Svar

    Det er tilsyneladende vigtigere for Miljøministeriet at overholde sine kontraktlige forpligtelser med Vindmølleindustrien end at afvente klage-afgørelserne fra domstol og EU. Kontrakten med borgerne, som i et demokrati indgås mellem politikerne og deres vælgere ved valghandlingen, er slet ikke nævnt. Men den skal vi nok minde dem om ved næste valg!
    Så må de nyde den politisk korrekte rolle som vindmølleindustriens forlængede arm så længe!

Skriv en kommentar