• torsdag , 29 februar 2024

Kvalitetsskov erstatter træerne i Østerild

Naturstyrelsen har nu åbnet for en pulje på 11 mio. kroner til privat skovrejsning. Kvalitetskravene er høje til de nye skove, der skal erstatte fældningerne ved Det Nationale Testcenter for store vindmøller ved Østerild i Thy. Skovene skal beskytte drikkevand, være offentligt tilgængelige eller ligge i en nationalpark. I alt bliver der rejst 419 hektar skov i stedet for de 266 hektar, der bliver fældet i Østerild.

Læs hele Miljøministeriets pressemeddelelse fra d. 23. maj 2011 på www.mim.dk

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Johnny Berthelsen
  6. juni 2011 at 14:51 Svar

  Kvalitetsskov er sammenhængende. Hverken en hundelufterskov ved Thisted eller beplantning for at beskytte drikkevandet kan erstatte et kollosalt industrielt indgreb i et af Danmarks sidste store sammenhængende naturområder.
  Havvindmøllerne skal søsættes igen. Kom til Østerild før skovfældningen begynder i Juli.

 2. Lasse Enevoldsen
  19. juni 2011 at 23:36 Svar

  Det er utroligt, at vores politikere skærer i selv fredede naturområder, bare for at spare penge på at opkøbe egnede jorde til de store projekter. Hvor er det bare arrogant og kortsigtet. Lad os råbe dem op eller skifte dem ud !

Skriv en kommentar